Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: Alle info die er over Starfield is

14/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag betekent in E3 tijden een nieuw GKE3 2021 Journaal. Dit keer gaan we het in het GKE3 2021 Journaal over Bethesda’s Starfield hebben (die al op voorhand naar verluid door The Washington Post is gelekt). Daarnaast is er een gerucht over The Elder Scrolls 6 én komt er na de E3 mogelijk al heel snel een PlayStation presentatie. Wil je meer details weten? In dit item hebben alle informatie voor je op een rij.

GKE3 2021 Journaal: Starfield komt eraan, maar dat wisten we al

De hype rondom Starfield is al geruime tijd gaande. Jeff Grubb wist op voorhand al te voorspellen dat de game op deze E3 getoond ging worden. En gisteren was het dan zover. Met een trailer van nét iets meer van twee minuten weten we in ieder geval ietsje meer. Onder andere dat de game op 11-11-2022 het levenslicht gaat zien. Maar als je Starfield écht goed aan het volgen bent wist je voor de presentatie van gisteravond al meer. En dat komt vanwege de grote Amerikaanse krant The Washington Post. Zij hebben op voorhand de trailer en alle andere informatie al gelekt, zodat we dit al konden voorspellen. Daarnaast hadden ze een interview met Bethesda baas Todd Howard die daarin meer info over de game bracht.  En die weetjes nemen we je met je door.

PlayStation komt na E3 2021 snel met nieuws

Het is je vast en zeker niet ontgaan: PlayStation is er niet bij op deze E3 2021. En dat vinden we uiteraard allemaal heel erg jammer. Zeker als je gisteren het Xbox en Bethesda geweld (want dat mogen we toch wel stellen) hebt gezien. Het gerucht komt echter nu bovendrijven dat PlayStation vrij snel na de E3 2021 toch met een event aan gaat komen. De vraag is uiteraard: waarom hebben ze dan de E3 2021 geskipt? Het antwoord zie en hoor je in deze aflevering van de het GKE3 Journaal.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch