Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nieuwe Witcher-game bevestigd & Ubisoft plant groot event

22/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam, het is tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we de belangrijkste nieuwtjes van de afgelopen dagen behandelen. En zo is het vandaag niet anders. Deze editie zit goed vol omdat er opeens veel gebeurde. Zo was daar opeens de bevestiging van de komst van een wel bekende RPG game. Namelijk een nieuwe deel uit The Witcher-saga. Meer details zie en hoor je in deze video. Verder praten we over Ubisoft, dat een groot event in de planning heeft, de overname van Haven Studios door PlayStation, de aankondiging van een nieuwe Star Wars-game en meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 22 maart 2022.

Er komt een nieuwe The Witcher

Goed nieuws voor de (overgebleven) fans van CD Projekt RED. De Polen hebben bevestigd dat er gewerkt wordt aan een nieuw deel van The Witcher. Een serie die bij een hoop gamers erg populair is. Maar wat gaat het worden? Deel 4?  Of iets heel anders? En wanneer komt het ongeveer uit? CD Projekt Red meldde niet veel, maar we vonden toch tussen de regels wel wat details. Ook over het gebruik van de Unreal Engine 5 in plaats van hun eigen RED-engine. En die Unreal 5 engine is wel een fijne. Check maar de beelden van The Matrix ‘game’ .

Haven Studios hoort nu bij PlayStation

Ubisoft schijnt bezig te zijn met een event. Wat gaan we daar te zien krijgen? Een vermeend lek geeft een beter beeld. Gaat er een nieuwe Prince of Persia komen? Krijgen we ‘eindelijk’ meer beeld te zien van Skull & Bones? Komt er ook een totaal nieuwe IP? We gaan het je vertellen. Verder is PlayStation nog niet klaar met het overnemen van studio’s. Haven Studio’s, van Jade Raymond, is nu ook part of the family. Verder goed nieuws voor de nerds onder ons. Want er is Star Wars nieuws. En het betreft de game van Respawn. Wanneer wordt die voor het eerst getoond? Wij denken het te weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch