Menu Premium
Loading...

GK Journaal: The Last of Us remake verdeelt fans & Discord naar Xbox

21/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk een beetje afgekoeld en dus kunnen we met een gerust hart het laatste hete game-nieuws met je doornemen. Dat kan dankzij deze frisse editie van het GK Journaal. De rubriek waar in je zoals altijd alle laatste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Zoals altijd hebben we ook vandaag een aantal leuke berichten weten te vinden. Zo is er nieuws over The Last of Us Remake en Forspoken en lijkt Rockstar echt volle bak gas te willen geven bij de productie van GTA VI. Dit en veel ander nieuws zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 22 juli 2022.

The Last of Us remake gaat de gemoederen op zeker bezig houden

De remake van The Last of Us gaat een dingetje worden. Helemaal na de leaks die sinds woensdag op het interweb staan. Daar uit zou je kunnen afleiden dat er enkel visuele verbeteringen zijn toegepast op de remake. En dus geen inhoudelijke aanpassingen? Mag de game zich dan nog wel een remake noemen? Is die dus een beetje een goedkope inkopper van PlayStation. Er zullen gamers zijn die deze mening gaan ventileren, terwijl anderen gewoon blij zijn met het resultaat. Hoe staan wij tegenover dit nieuws? En wat vinden we van de tijdsduur van de exclusiviteit van Forspoken op de PlayStation?

Rockstar heeft 227 vacatures openstaan

Dan GTA VI. Rockstar moet en gaat flink aan de bak om van dit zesde deel uit deze roemruchte franchise een eclatant succes te maken. Om dat te bereiken heb je mensen nodig. Veel mensen. En dus staan er vacatures open. Behoorlijk veel vacatures. Mooi nieuws is ook de aanwezigheid sinds deze week van de Discord functionaliteit op Xbox. Maar waarom is het daar eerder dan bij PlayStation. Wat nota bene investeert in Discord? Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch