Menu Premium
Loading...

Forspoken Preview – Brengt Square dé PS5-game van het najaar?

03/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het kader van de Zomer Weken presenteren we geregeld previews van games die het komend najaar uit zullen komen. Previews gebaseerd op alles wat we weten en hebben gezien en vooral onze verwachtingen uitdragen. Kijken we op basis van wat we weten uit naar het desbetreffende spel of niet? Dit keer is het de beurt aan een game van Square Enix: Forspoken. Een ambitieuze action RPG met een voor Square behoorlijk Westerse look die uit moet komen in 2022. Als er geen uitstel volgt. Want dat weet je vandaag de dag nooit. Hoe kijken Jelle en Koos tegen deze game aan?  Gemaakt door de mensen van Luminous Productions (bekend van Final Fantasy XV). Je ziet en hoort het in de Forspoken preview.

Een toffe chick en een coole armband

In Forspoken draait het om Frey Holland. Deze pittige tante wordt op mysterieuze wijze getransporteerd vanuit New York City en komt terecht in het prachtige land Athia. Een magische armband is op onverklaarbare wijze om haar arm gewikkeld en Frey ontdekt dat ze daarmee/daardoor het vermogen bezit om krachtige spreuken uit te spreken en magie te gebruiken. Wat handig is, want niet alles is even mooi in Athia. Frey noemt haar nieuwe armband “Cuff” (waarom niet) en gaat op pad om de weg naar huis te vinden. Zo cool is het daar blijkbaar toch weer niet.

Forspoken preview: Wordt dit een van de toppers van het najaar?

Forspoken is dus een action RPG. Een tak van sport waar Square Enix zich behoorlijk thuis voelt en in het verleden natuurlijk ook goed gescoord heeft. De titel is ontworpen om de kracht van de PS5 volledig te benutten, wat zou moeten zorgen voor een vette spel ervaring en keiharde graphics. Maar dat is allemaal PR-taal. Denken wij dat al deze beloftes bewaarheid gaan worden? Is Forspoken een titel die bij ons hoog op de verlanglijstjes staat? Je ziet en hoort het in deze Forspoken preview.

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch