Menu Premium
Loading...

GK Journaal: tekort PS5’s en Xbox Series X/S door onderdeel 1 dollar

06/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De rustige Tweede Paasdag kwam bij ons op de Gamekings-redactie goed uit! We zijn weer fris om vol te gaan knallen deze week. JJ presenteert de nieuwe aflevering van het GK Journaal. Dit keer gaat de man het hebben over de vermeende oorzaak van het tekort aan computerchips (en wat dat voor gevolgen heeft), de lijst met uitgekomen games per console (welke console heeft er het meest) én nieuws over een PlayStation exclusive waar Remedy mee bezig zou zijn!

Een tekort aan computerchips

Er is tegenwoordig een schaarste aan zo’n beetje alles waar een chip in zit. Telefoons en gaming consoles in ‘t bijzonder. De reden hiervoor laat zich raden: corona gooit roet in het eten. Maar de fabrikanten van chips hebben hier ook zeker een aandeel in. Zij hebben simpelweg niet goed genoeg geanticipeerd op wat de markt ging doen ten tijden van de pandemie. En het betreft niet eenb duur onderdeel, maar een display drive van een lullige 1 dollar. Daar zat natuurlijk een groter verhaal achter. En om daar achter te komen verwijzen we je door naar JJ’s uitleg!

Nieuws omtrent nieuwe PlayStation exclusive Remedy

Remedy schijnt aan maar liefst vijf games tegelijk te werken. Een titel die wel al kennen, is Crossfire X. De game werd in juli vorig jaar gepreviewed, maar is tot op heden nog niet verschenen. Daarnaast is daar het gerucht over een vervolg op Alan Wake. Die zou exclusief  voor de Xbox en PC zijn. En nu zoemt er een gerucht rond op het internet dat Remedy óók bezig is met een exclusieve game voor de PlayStation. Verder bespreekt JJ een uitgebreide lijst met uitgebrachte games per console en lijkt Microsoft weer te gaan experimenteren met een online presentatie. Ga er dus maar lekker voor zitten, het is tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch