Menu Premium
Loading...

GK Journaal: The Game Awards gaan minimaal 10 nieuwe games tonen

11/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De donderdag brengt zoals altijd een nieuwe editie van het GK Journaal. We hebben een hoop nieuwtjes voor jullie verzameld waarvan er een aantal in de categorie ‘leuk’ vallen en sommigen tot een teleurstelleng zullen leiden. Zo zijn er details bekend over nieuwe games, is er een probleem rond de nieuwe ‘console’ van Steam en gaan we het hebben over de aanstaande editie van The Game Awards. Dit en meer zie en hoor je allemaal in het GK Journaal van donderdag 11 november.

Het worden de grootste Game Awards ooit

Het is vandaag de elfde van de elfde. Dat betekent dat Skyrim nu 10 jaar bestaat. En dus is het een goed moment om het over Starfield te hebben, Bethesda’s nieuwste titel. Het wordt een soort Skyrim, maar dan in space. Tod Howard maakte gisteren wat meer bekend over de game. Gaan we de game snel zien? Verder hebben we het ook over hardware. Er is nieuws omtrent Steam’s nieuwste ‘console’, en dan doelen we natuurlijk op de Steamdeck. Helaas is daar niet zo heel goed nieuws. Wat dat nieuws is? Dat hoor je zo meteen. Dit is niet het enige wat we vandaag voor je hebben. Zo valt er ook wat te vertellen over FIFA 22, 2K Sports en Take-Two.

Forza Horizon 5 is goed ontvangen

Verder gaan we het hebben over de nieuwste titel op de Game Pass. We hebben we het over Forza Horizon 5. Eerder deze week kon je de review bij ons zien. We waren erg positief over deze racer. En dan drukken we ons hier mild uit. Maar wat zou er gebeuren als het spel op Game Pass lanceert? Nu dat weten we sinds vandaag. Al het nieuws, netjes op een rij en voorzien van beeld zie en hoor je in het GK Journaal van vandaag. Zodat je weer helemaal bij bent.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch