Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘GTA 6 speelt zich deels af in San Diego & Tijuana’

04/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe GK Journaal staat voor je klaar. JJ heeft het internet voor je afgespeurd en komt met een flinke bak roddels en geruchten op de proppen. Onder andere over GTA 6. En die zijn altijd leuk. De vraag is dan, wat is waar en wat is onzin? Zo zijn er deze week (ogenschijnlijk) nieuwe Battlefield screenshots gelekt, gaat Sony Discord naar de PlayStation brengen. En er is een nieuw gerucht wat circuleert over GTA 6. JJ heeft alle ins en outs voor je op een rijtje gezet in de bovenstaande video. Dus, JJ, moeten we die screenshots van Battlefield geloven? En wat zien we eigenlijk?

GK Journaal over de Battlefield game

Er is nog niet veel wat we écht weten van de nieuwe Battlefield. Alles wat we tot op heden hebben gepost, is gebaseerd op geruchten en leaks, en moeten dus met een korrel zout genomen worden. Je voelt hem dus al aankomen: de screenshots die JJ gaat behandelen in de video zijn ook niet blind te vertrouwen. Wat we echter wél weten is dat de game een moderne setting krijgt, met een oorlogservaring zoals je die nog nooit eerder in een game hebt gezien. Dit zijn geen leaks, deze info komt direct bij DICE vandaan. De screenshots mogen we dus niet zomaar geloven. Maar je kunt er wel over speculeren.

Gerucht over locaties GTA 6

De koop van Discord door Microsoft lijkt van de baan. Waarom? Dat weten we niet. Wel dat PlayStation Discord gaat introduceren op de console. En Microsoft moet wel gek zijn om de chatapp naar de concurrent te laten gaan. De vraag is nu: is dit een exclusieve deal en heeft Sony Microsoft de loef afgestoken? Of is Sony simpelweg de eerste die met de PlayStation de chatapp werkend krijgt op een console? JJ gaat je daarover uitgebreid bijpraten. Daarnaast is er ook nog een gerucht over de mogelijke GTA 6 locatie, de nieuwe Forza Horizon en nog veel meer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch