Menu Premium
Loading...

GK Journaal over een mogelijke prijsverlaging Xbox Series X | S

08/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niks is beter dan de dag eindigen met een lekkere, spraakmakende editie van het GK Journaal. De rubriek waar je zoals altijd alle nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Laten we snel van start gaan, want we hebben een paar dikke geruchten voor je klaar staan. Wat denk je bijvoorbeeld van het gerucht dat Microsoft aankomend najaar met een prijsverlaging voor de Xbox Series X/S zou willen komen? Wat is er waar van dit ‘nieuws’ en waarom zou Microsoft dat doen in een tijd van inflatie en recessie? Ook is er nieuws over de toekomst van Assassin’s Creed. Zaterdag wordt die vooruitblik getoond, maar zoals altijd bij Ubisoft lekte de boel nu al uit. Ram dus snel als een bezetene op die Play knop en check snel in het GK Journaal van 8 september 2022.

Gaat Microsoft stunten met prijsverlaging Xbox

Onlangs maakte PlayStation bekend dat ze de prijs van de PS5 moesten gaan verhogen. De inflatie hakte er te hard in. Alhoewel we de redenering achter dit besluit prima snappen, is het wel de eerste keer ooit dat een console, na launch, in prijs wordt verhoogd. Niet iets waar je trots op zult zijn. Helemaal niet als de directe concurrent de prijs van hun console dit najaar mogelijk wil verlagen. Schuilt er een kern van waarheid in dit verhaal? We vertellen het je in deze video.

Er komen vier Assassin’s Creeds aan

Aanstaande zaterdag staat er om 21:00 uur een Ubisoft Forward op het programma. In die show wordt onder andere de toekomst van de Assassin’s Creed serie uit de doeken gedaan. Helaas voor de Fransen lijkt veel info al gelekt te zijn. Ook weten we nu wanneer de eerste uitbreiding van Cyberpunk 2077 uitkomt. maar er zit een adder onder het gras. Misschien wel twee. Ook hebben we beeld van de nieuwe God of War. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch