Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation verkocht iedereen er uit in 2020

04/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en iedereen weet wat je dan te wachten staat toch? Inderdaad, een gloednieuw editie van het GK Journaal. JJ en Daan zitten klaar om het te hebben over het grootste en belangrijkste gamenieuws van de afgelopen paar dagen. Zo gaan zij het hebben over: De verkoopcijfers van PlayStation,┬á de “aankondiging” van Battlefield VI, de mogelijkheid van Knights of the Old Republic 3 en de cadeautjes van Genshin Impact. Dames en heren, dit belooft weer een toffe GK Journaal te worden.

Hoe doet PlayStation het tijdens de pandemie?

Hoe erg je je best ook doet, de kans dat je even snel aan een PS5 komt, is niet groot. En toch zijn er PS5’s te vinden in Nederland. Niet in de winkels, maar in andermans huis. En nu weten we ook hoeveel exemplaren van de PS5 er in totaal zijn verkocht in 2020. En ook hoeveel PS4’s. En wat dat, en de verkoop van games en licenties Sony heeft opgeleverd. Gaat het goed met PlayStation? Zo ja, hoe goed? Zo nee, waarom gaat het slecht? En waar staat PlayStation wat inkomsten betreft ten opzichte van de concurrentie. Daan en JJ gaan het je vertellen.

Hoe zit het met Battlefield VI en KOTOR 3?

Er is ook nieuws naar buiten gekomen over het nieuwste deel binnen de Battlefield franchise. Vorig jaar kregen we al een hele, hele korte blik op de game doormiddel van in-engine footage, maar nu zijn er ook meer details naar buiten gekomen. Details zijn er ook over een mogelijke nieuwe Knights of the Old Republic game. Wie gaat dat maken? En kan die partij dat wel aan? Daar kom je achter door op de Play Button te klikken. Zijn jullie geïnteresseerd in een nieuwe Knights of the Old Republic game? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch