Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Playstation State of Play valt tegen & Dr Dre en GTA

28/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en je weet wat je dan kan verwachten. Een nieuwe editie van het GK Journaal staat voor je klaar. In de afgelopen dagen is er weer genoeg gebeurd voor een nieuwe uitzending. Zo was er woensdag dan eindelijk weer een nieuwe Playstation State of Play. En daar waren hoge verwachtingen van. Maar werden die waargemaakt? Waren er verrassingen en toppers te zien?  We gaan het er uitgebreid over hebben in het GK Journaal van donderdag 28 oktober.

Playstation State of Play is weinig opzienbarends

Gister was er een nieuwe Playstation State of Play. Eerder was er bekend gemaakt dat de show geen First Party-titels zou bevatten. Het zou draaien om de games van third party publishers. Vooraf waren er ook aardig wat roddels. Is er iets van die roddels uitgekomen? Of was het vooral veel onbekend werk? We hebben de show woensdagavond bekeken en geven er hier onze mening over. Maar er is meer nieuws. Zo is er een gerucht naar buiten gekomen over Rockstar Games. Eentje die kan over GTA 6, maar net zo goed ook over de aankomende GTA Trilogy.

Snoop Dog komt met een gerucht over nieuwe GTA

Snoop Dog was de man die gerucht naar buiten deed komen. Welk gerucht dat was en of we Snoop Dog kunnen vertrouwen, dat zie en hoor je in het GK Journaal. Verder hebben we het ook over andere nieuwtjes. Er zijn bijvoorbeeld wat geruchten over de publishing tak van Xbox Game Studios. Welke games laten zij voor zich maken? En we kijken naar Blizzard die opeens, geheel vanuit het niets, de online editie van Blizzcon af heeft gelast. Waarom is dat? Met de pandemie kan het niks te maken hebben, want het gehele event zou zich online afspelen. Wat is daar aan de hand? Check snel de nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch