Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation komt met 2-uur trials voor nieuwe games

28/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de dag na Koningsdag en dus tijd om de kater weg te spoelen met een verse editie van het GK Journaal. Want het gaming-leven gaat door, helemaal omdat de rest van de wereld Willem Alexander helemaal niet kent. En dus bespreken we gewoon het nieuws van de afgelopen dagen. Bijvoorbeeld het sterke gerucht dat PlayStation komt met trials van 2 uur voor elke nieuwe game die meer dan 34 dollar kost. Hoe gaat dit systeem werken en kan iedereen die trials uitproberen? Ook is er minder goed nieuws over de voorraad aan PS5’s en Xbox Series X\S’en. De boel loopt in China stevig uit de hand en dat gaat gevolgen hebben. Deze onderwerpen en meer zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 28 april 2022.

Twee uur om een nieuwe Playstation-game uit te proberen

Van verscheidene kanten komt het verhaal dat PlayStation bezig is om developers van games die meer gaan kosten dan 34 dollar, te ‘dwingen’ een trial van 2 uur beschikbaar te stellen. Waarom wil Sony dit? En voor wie is deze trial beschikbaar? En gaat dit goed vallen bij de developers of heeft Sony een masterplan voor deze move? We hebben ook nieuws over EA, dat een gok gaat nemen met de opvolger van Star Wars Jedi: Falen Order. Een game die binnenkort voor het eerst getoond gaat worden op de Star Wars Conventie. Wat is die gok? Je gaat het zo zien in deze video.

2K komt met aanval op Rocket League

Een ander mooi gerucht is die waarin beweerd wordt dat 2K zou werken aan een concurrent van de uitermate populaire esports-game Rocket League. Je weet wel, dat spel met de auto’s, de bal en de twee goals. Hoe de game gaat heten en wat je er in kunt doen, zie en hoor je in deze versie editie van het GK Journaal.

In deze aflevering wordt gebruik gemaakt van de Asus ROG Flow Z13

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch