Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation-bezitters grootste rukkers & ‘cadeau’ Rockstar

21/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een verse editie van het GK journaal. Het wekelijkse item waarin we alle nieuwtjes van de afgelopen dagen behandelen  Nu 2022 er echt bijna aankomt, draait het nieuws deels ook om wat er allemaal in dat jaar aan gaat komen. Zo hebben we het over NFT’s, want jawel er komen het komend jaar gegarandeerd meer games aan die dit gaan uitproberen. Maar loopt het wel lekker bij Ubisoft? Verder hebben we het over GTA: The Trilogy – The Definitive Edition. Rockstar probeert deze wond te laten helen. Verder hebben we nog over Zelda en rukkers op de PlayStation consoles. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 21 november. 

‘Zelda Breath of the Wild 2 komt in november 2022 uit’

In de community hebben we een hoop Nintendo fans en voor hen is een nieuwe Zelda-game het summum. Dan hebben we goed nieuws. En wel over de release van Zelda Breath of the Wild 2. Wanneer dat is? Dat hoor je zo meteen. Verder praten we over de nieuwe Mass Effect. Vorige jaar verscheen de teaser van een nieuw deelt En daar werden we goed blij van. De game is echter nog redelijk vroeg in ontwikkeling. Het nieuws dat ze daarbij gebruik gaan maken van van de Unreal Engine 5. We leggen uit waarom dit best een opmerkelijke stap is en of de fans er blij mee kunnen zijn.

Bezitters PlayStation houden meest van porno

Tot slot hebben we nog wat andere geruchten en nieuwtjes voor je verzameld. Zo lijkt het erop dat we misschien wel een nieuwe Ghostbusters kunnen verwachten. Niet de film, maar een nieuwe game. Hoe we daarbij komen? Dat hoor je zo. Daarnaast heeft Pornhub weer bekend gemaakt welk type console bezitter het meest op Pornhub rond hangt? Wie gaat het zijn? Hoor jij er bij? Dit en nog veel meer ga je zien en horen in een nieuwe editie van het GK Journaal.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch