Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Xbox Keystone, PS5 voorraden & Lionel Messi in MW2

11/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen en geupload. Een gloedjenieuwe editie van het GK Journaal. Vol op je curved of platte beeldscherm. IN knisperend 4K of misschien wel volle bak zwart witte pixels. Het is helemaal aan jou hoe je deze video consumeert. Iedere week bespreken we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de meest pregnante geruchten van de afgelopen dagen. Met vandaag nieuws over  de mogelijke reveal van een nieuwe Xbox Keystone ‘console’. En wat heeft jouw mobiele telefoon te maken met het potje Warzone 2 wat je straks wilt/kunt gaan spelen in Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit en veel ander nieuws ga je zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 11 oktober 2022.

Staat daar nu bij ome Phil de Xbox Keystone Stick in de kast?

Phil Spencer heeft de ludieke neiging om als hij thuis streamt of interviews afgeeft, af en toe een nieuwe game of en nieuw stuk hardware in de kastjes van zijn achtergrond te plaatsen. Een game of een stuk hardware dat nog niet officieel aangekondigd is. Een funny tease dus. Wat er voor heeft gezorgd dat mensen nu al zijn interviews en streams aan het spotten zijn. En maandag was het opnieuw raak. Er stond een rechthoekig stuk gear op een van de planken. Was dat de Xbox Stick die ooit moet gaan komen? Wat is de Xbox Stick eigenlijk en denken wij dat dit echt een tease was? Het antwoord ga je zien en horen in deze video. 

Call of Duty: Modern Warfare 2 eist jouw telefoonnummer

We hebben het ook over de aankomende release van Call of Duty: Modern Warfare 2. Nog een week of drie en we kunnen aan de slag. Het lijkt er echter op dat je, om online te kunnen fraggen, iets moet doen wat veel gamers niet echt tof vinden. Wat is het en gaat dit voor problemen zorgen? Dit en meer zie en hoor je allemaal in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch