Menu Premium
Loading...

GK Journaal over interview Hermen Hulst, Half-Life Alyx & The Witcher 4

06/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend nadert met rasse schreden. We zijn namelijk al aangekomen bij de donderdag. En dat betekent dat we een verse editie van het GK Journaal voor je hebben klaar staan. De rubriek die draait om het belangrijkste game-nieuws van de afgelopen dagen. Bijvoorbeeld de info die Hermen Hulst, de baas van Sony World Wide Studios, gaf in zijn interview met Famitsu deze week. Daar zaten een paar uitspraken over de toekomst van PlayStation bij die nadere duiding verdienen. Opvallend was ook de timeline die CD Projekt Red bekend maakte de afgelopen week. Wat gaan ze de komende tijd doen en waar staan alle codenamen voor? Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 6 oktober.

PlayStation first party games binnen een jaar op de PC

Terwijl er toch alle reden is om naar buiten te treden, houden de bazen van PlayStation zich redelijk op de achtergrond. Af en toe gooit Jim Ryan, de opper baas een, een quote de wereld in, maar daar blijft het bij. Terwijl de mensen achter Xbox constant interviews geven. Hermen Hulst, baas van de studio’s van PlayStation, verbrak dat ‘stilzwijgen’ en gaf een paar interviews. En daarin deed hij een aantal opvallende uitspraken. In deze video nemen we ze door en geven we onze mening.

Nieuwe Cyberpunk en The Witcher in de maak

We kijken in deze video ook naar de timeline die CD Projekt Red deze week presenteerde. Vol met codenamen. Waar staan die codenamen voor en wat kunnen we de komende jaren verwachten van de Poolse studio, die sinds de Cyperpunk serie weer helemaal hip zijn. Verder hebben we nieuws over de prijs van de Dead Space remake, Overwatch 2 en Half-Life Alyx die mogelijk naar de PSVR 2 komt. Dit alles ga je kunnen bekijken en beluisteren in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch