Menu Premium
Loading...

GK Journaal over prijsverhoging Xbox, Jedi Survivor & MGS Remake

06/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze best wel zonnige dinsdagmiddag (althans bij ons) hebben we vanuit de studio een nieuwe editie van het GK Journaal in elkaar gezet. Dé video-rubriek als het gaat om het laatste gamesnieuws. In deze editie hebben we het onder andere over de prijsverhoging van Xbox games, de aankondigingen voor de aankomende The Game Awards, de mogelijke releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor en de komst van een zeer bekend en zeer geliefd eiland naar Warzone 2.0. Deze onderwerpen en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 6 december 2022. Druk dus maar snel op de Play knop als je letterlijk en figuurlijk nieuwsgierig aangelegd bent.

Xbox games worden vanaf 2023 duurder

Tot nu toe wilde Xbox nog niet morrelen aan het prijspeil van hun games. Iets wat vele andere publishers al wel hadden gedaan.  Die tijd is vanaf 2023 echter voorbij. Xbox games krijgen een nieuwe prijs. Welke prijs dat is en wat de gevolgen van deze aanpassing gaan zijn, vertellen we je in deze video. Ook kijken we vooruit naar de Game Awards die op 9 december gehouden gaan worden. Wat kun je van deze show verwachten? Vol epische aankondigingen of moeten we aan expectations management doen?

Rebirth Island 2.0 komt naar Warzone 2.0

In 2020 kreeg Call of Duty Warzone (heet nu Warzone Caldera) een nieuwe map in de vorm van Rebirth Island. Deze map was buitengewoon geliefd onder de fans. Helaas voor hen verdween de map toen Warzone Caldera uitkwam. Het lijkt er echter op dat het eiland terug gaat keren in Warzone 2.0 en mogelijk zelfs eerder dan je verwacht. Hoe we dat weten? Een lek toonde de eerste beelden. En Activision doet er alles aan om die beelden van het web te halen. Gevalletje waar rook is, is vuur. Het complete verhaal zie en hoor je in deze editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch