Menu Premium
Loading...

GK Journaal over 10-jarige Call of Duty-deal & The Witcher Remake

29/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voorbereid, opgenomen en geupload. Een hagelnieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we het laatste nieuws uit de gamesindustrie bespreken. Op een dag dat het hele land in de greep is van een diepe mist, brengen wij licht in de duisternis met de belangrijkste nieuwsfeiten van het moment. Bijvoorbeeld over een nieuwe poging van Microsoft om de aankoop van Activision/Blizzard vlot te trekken. Want steeds meer mededingingsautoriteiten beginnen moeilijk te doen. wat het aanbod is, hoor je in deze video. Ook hebben we nieuws over de remake van The Witcher. Nieuws dat duidelijk maakt dat we het hier echt te maken gaan krijgen met een ‘nieuwe’versie van de oude klassieker. Je ziet en hoort dit en meer in het GK Journaal van dinsdag 29 november.

The Witcher Remake wordt ook écht een remake

Call of Duty: Modern Warfare 2 is al weer een tijdje uit en de halve wereld knalt zich een ongeluk in Warzone 2.0. Hoogste tijd om een beetje vooruit te kijken naar volgend jaar. Komt er dan opnieuw een verse Call of Duty of borduren ze voort op de huidige game? Treyarch is aan de beurt, maar daar is van bekend dat ze extra tijd krijgen om een goede nieuwe Black Ops uit de mouw te schudden. De waarheid lijkt in het midden te gaan liggen. We hebben nieuws over de mogelijke hoofdrolspeler in de nieuwe campagne die het het volgende deel van Call of Duty gaat bevatten.

Dr Disrespect heeft even geen werk

Iemand die veel in Warzone rondloopt en daar misschien zelfs zijn faam aan te danken heeft is Dr Disrespect. Het lijkt er echter op dat hij voorlopig even zijn baan niet kan uitoefenen. Wat is er aan de hand? Aan waarom heeft de beste man een weekje gedwongen vakantie gekregen? Dit en meer zie je hoor je allemaal in deze nieuwe editie van de Peepshow.

RED: Per abuis vermelden we in deze video dat Dr Disrespect zeven dagen niet op YouTube mag. Dat klopt niet. Hij mag zeven dagen geen Warzone spelen van Activision. Wat voor hem waarschijnlijk net zo zuigt. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch