Menu Premium
Loading...

GK Journaal over uitstel Hogwarts Legacy, The Last of Us 3 & PornHub

15/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van het GK Journaal. Ook dit keer hebben we nieuws over een aantal van de aankomende games. Zo zijn er meer feitjes over Hogwarts Legacy vrij gekomen en niet alle feitjes vinden we even leuk. Naughty Dog werkt naar verluidt aan The Last of Us 3. Dat meldt een leaker met een goede staat van dienst. Plus er komt een Amazon Prime Video-serie gebaseerd op God of War. Dus zonder verder oponthoud, laten we meteen in het nieuws duiken. Ram op die Play knop zodat je het GK Journaal van 15 december 2022 kunt gaan bekijken en/of beluisteren.

Hogwarts Legacy uitgesteld op ‘oude’ consoles

De PS4 en Xbox One-versie van Hogwarts Legacy is uitgesteld, waar de next gen versie nog gewoon uitkomt in februari. Oorzaak is het lastige overzetten van de game naar de oude generatie consoles. Is dit een teken aan de wand als het gaat om de toekomst? Het antwoord krijg je in deze video. We hebben het ook over de geruchten dat Naughty Dog aan een vervolg op een van zijn grootste titels – The Last Of Us 2- werkt. Klopt dit gerucht, er is  immers nog geen officiële aankondiging gedaan door Sony of Naughty Dog zelf?

PlayStation-bezitters zijn de grootste rukkers

Het lijkt erop dat God of War-fans binnenkort opnieuw iets tofs gaan krijgen, want volgens berichten is er een Amazon Prime Video live action serie gebaseerd op God Of War in productie bij Sony Pictures Television Studios. Wat weten we inmiddels over de serie en wanneer zou dit potentiele spektakel op de buis te zien zijn? Tot slot hebben we het ook over het jaarlijkse onderzoek naar de traffic van consoles naar PornHub. Wie zijn er dit jaar de grootste rukkers? Dit en meer nieuws wordt besproken in een verse editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch