Menu Premium
Loading...

GK Journaal over State of Play, rel rond Marvel’s Avengers & Warzone

04/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaliter is het in de maand augustus altijd een beetje soft als het gaat om gamenieuws. Veel werknemers zijn op vakantie en gamers besteden hun geld in de zomer vaak ook aan andere zaken. Maar dit jaar is het zoals bij zoveel dingen, anders. Het Corona virus en de lockdown hebben er voor gezorgd dat mensen meer thuis blijven en dus meer gamen. Het virus zorgde er ook voor dat door het thuiswerken games uitgesteld werden. En dan heb je ook nog eens het feit dat alle offline events zoals de E3, de Tokyo Gameshow en de Gamescom niet door gingen. Al deze zaken zorgen er voor dat er eigenlijk geen zomerstop is als het gaat om nieuws. En dat is fijn voor ons, want dan kunnen we lekker gevulde GK Journaal’s maken. Dit keer eentje met de Sony, Spider-Man en Call of Duty Warzone in de hoofdrol.

Geen hoog verwachtingspatroon en nieuwe PS5-games bij State of Play donderdag

Aanstaande donderdag is het zo ver. Dan zet Sony weer een State of Play online. We moeten echter wel wat aan het verwachtingspatroon doen, want er worden geen nieuwe PS5-titels getoond. Wat we dan wel te zien krijgen en of er dan helemaal geen verrassingen zijn, vertelt JJ je in deze video. Sony heeft zich sowieso een relletje op de hals gehaald door het spelen met Spider-Man in Marvel’s Avengers exclusief te maken voor de bezitters van een PS5. Of het timed is of voor altijd exclusief is nog niet helemaal duidelijk, maar de fans gaan buckwild op social media. Is dat terecht?

Warzone Seizoen 5 gaat eindelijk je harde schijf ontlasten

Ook nieuws over Warzone. Seizoen 5 gaat morgen los en dus krijg je er weer een lekker, losse 36 GB op je schijf. Maar developer Infinity Ward belooft beterschap. De update van deze week, moet het totale aantal GB’s flink omlaag brengen.  Hoe ze dat doen hoor en zie je in deze editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch