Menu Premium
Loading...

GK Journaal over PS5 Slim, ‘nieuwe’ Call of Duty & ‘matige verkoop’ GTA V

08/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag, buiten is het ietwat druilerig en dus komt het goed uit dat we een GK Journaal voor je hebben klaar staan om je even aangenaam te verpozen. In deze twee wekelijkse rubriek verpakken we het belangrijkste game gerelateerde nieuws van de afgelopen dagen in één video. Kun je het lekker even op de mobiel tot je nemen. In deze editie gaan we het hebben over een nieuw model PS5 dat in 2023 het levenslicht moet gaan zien, de nieuwe Call of Duty voor 2023 die mogelijk niet zo nieuw gaat zijn en het einde van het verkoop wonder GTA V. Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 8 november.

De redenen voor de eventuele komst van de PS5 Slim zijn anders dan je denkt

PlayStation doet het wel vaker: na een aantal jaren een kleinere versie van hun console uitbrengen. En gezien het feit dat de PS5 en nogal uit de kluiten gewassen knaap is, ligt het voor de hand dat dit ook bij deze console gaat gebeuren. Maar wanneer? Daar lijkt nu wat nieuws over los te komen. Alleen zijn de redenen achter de eventuele PS5 Slim anders dan je zou denken. Dan GTA V. Dat leek tot voor kort nog steeds een big seller te zijn. Tig jaar na de launch domineerde het spel nog steeds de charts. Daar lijkt nu een einde aangekomen te zijn. Met desastreuze gevolgen voor Take Two. In deze video vertellen we er meer over.

Is de nieuwe Call of Duty in 2023 wel een nieuwe Call of Duty?

Is er ook vrolijk nieuws. Ja hoor. Een nieuwe teaser van Mass Effect 4 weet ons altijd vrolijk te maken. En het feit dat er in 2023 ook een ‘premium Call of Duty’ uitkomt, stemt ook tevreden. Maar hoe premium is deze versie? Je ziet en hoort de antwoorden in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch