Menu Premium
Loading...

GK Journaal over PSVR 2, kosten Xbox & launch Modern Warfare 2

03/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en dus is het tijd voor onze vaste nieuwsrubriek, het GK Journaal. Daarin nemen we met jou door wat er de afgelopen dagen aan de hand is geweest in de game-industrie. En gelukkig voor ons en jou zit de industrie niet stil. Zo kwam Sony deze week met het aankoopbedrag van de PSVR 2. Hoe hoog dat bedrag is en wat we daar van vinden, dat zie en hoor je als je op de Play knop drukt. Je hoort dan ook over de kosten die Microsoft heeft bij het maken van de Xbox Series X/S. En die zijn fors als je ziet hoeveel verlies ze maken per verkochte console. En we gaan het hebben over de launch van Call of Duty Modern Warfare 2. Hoe is de game gevallen en wordt ie een beetje verkocht? Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 3 november 2022.

PSVR 2 is duurder dan de PS5 zelf

Niemand zal ontkennen dat de PSVR 2 een fraai product lijkt te gaan worden. De specs zijn overtuigend en zorgen er eindelijk voor je dat je straks niet in een pixelige omgeving hoeft te lopen. Dat grofkorrelige haalde je wel enorm uit de immersie. En immersie is nu juist het big selling point van VR. Maar het product kan nog zo vet zijn, als de prijs te hoog is, dan haken consumenten af. De beslissing voor het prijspijl van de PSVR 2 is dus een meer dan belangrijk onderdeel in de route naar commercieel succes. Wat is de prijs geworden en hoe gaat dit landen bij gamers? We vertellen het je in deze video.

Hoe goed doet Call of Duty: Modern Warfare 2 het?

Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu een kleine week uit en dat is altijd een mooi moment om te kijken of de launch succesvol is geweest. Met voorganger Vanguard verloor de franchise veel spelers. Keren die nu terug? Het antwoord krijg je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch