Menu Premium
Loading...

GK Journaal over prijsverhogingen Xbox & The Witcher Remake

27/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moeten we als gamer toch zonder nieuws, leaks, geruchten en roddels? Dat zou het leven toch een stuk minder luchtig en aantrekkelijk maken. Je wil af en toe een dosis game gerelateerd nieuws waar je om kan lachen of je op verheugen. Hopelijk dat deze nieuwe editie van het GK Journaal jou kan bedienen. Met dit keer nieuws over onder andere een recent interview van Xbox baas Phil Spencer waarin hij een aantal interessante dingen zei, onder andere over de prijs van de Game Pass. Je ziet en hoort dit en meer in het GK Journaal van donderdag 27 oktober 2022.

Prijs Game Pass kan in toekomst wel eens omhoog gaan

Hideo Kojima liet de afgelopen dagen ook van zich horen. Hij is met een aantal nieuwe projecten bezig en bij een van die projecten heeft die de lat erg hoog gelegd. Zo hoog dat het volgens hem bij launch de game- en filmindustrie gaat veranderen. Hoe dan? We vertellen het in deze video. Ook is er nieuws over de multiplayer van The Last of Us 2 die ons tijdens de E3 is beloofd. Die zou wel eens anders kunnen worden dan verwacht. Hoe dat zit, zie je als je op de Play knop drukt.

CD Projekt kondigt remake The Witcher aan

Herinner je nog het nieuws over de verschijning van bekende voetballers als Neymar en Pogba in Call of Duty: Modern Warfare 2? We hebben de eerste beelden. Kun je zelf bepalen of het tof is of een reden om de multiplayer van MW2 niet te gaan spelen. Ook is er goed nieuws voor de mensen die een abonnement op Game Pass hebben en van goede actie houden. Een Chinese game die wij enthousiast volgen, gaat day one op deze service verschijnen. Om welke titel het gaat, hoor je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch