Menu Premium
Loading...

GK Journaal over spoilers God of War Ragnarok en gratis 4K Fallout 4

25/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal zit zoals altijd vol roddels, hard nieuws, leaks en geruchten. Ook dit keer hebben we vier nieuwsfeiten voor je klaar gezet. We hebben geen tijd te verliezen dus zet die vinger op de Play knop en druk de video tot leven. In deze editie praten we over de aankomende release van God of War Ragnarok die verpest lijkt te worden door spoilers van journalisten die zich niet aan de regels houden. We hebben verder goed nieuws voor de fans van Fallout 4 die binnenkort graag de game nog een keer willen spelen. Dat kan, en wel op een hele speciale manier. Dit en ander nieuws zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 25 oktober 2022.

Spoilers God of War Ragnarok out in the open

God of War Ragnarok komt er aan. Vanaf 9 november kan iedereen zich laven aan het naar, alle waarschijnlijkheid, meesterlijke avontuur met Kratos en zijn zoon in de hoofdrollen. Damn, wat hebben we daar zijn aan. Er is echter één probleem en dat is dat je de komende tijd het interweb moet mijden. Want er staat spoilers online. Hoe dat kan en wie dat doet, dat vertellen we je in deze video.

Fallout 4 straks ook in volle glorie op de next gen consoles speelbaar

Zoal eerder gesteld, goed nieuws dus voor de fans van Fallout 4. Bethesda heeft aangekondigd dat de game volgend jaar officieel naar de PS5 en Xbox Series X/S komt. Hoe ze dat gaan doen en wat het je kost, dat vertellen we je in deze video. Daar ook meer info over het onlangs aangekondigde Silent Hill: Town Fall. Als we sommige mensen mogen geloven dan doet de trailer ergens sterk aan denken. Wat dat is en of wij ook denken dat dit voorgevoel klopt, dat zie en hoor je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch