Menu Premium
Loading...

GK Journaal over lineup PS5-event, Halo op PS4 & Red Dead Online

30/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag mag je best een flink vaatje zout bij het GK Journaal gaan pakken. Want de redactie heeft een aantal geruchten rond het komende PS5-event opgevangen waar je best her en der een fijn vraagteken bij mag zetten. Maar niks zo leuk als speculaas. Bovendien kun je geruchten rond een lineup ook gebruiken om te kijken of je er wat zekerheidjes uit kun halen. Geruchten worden vaak gebaseerd om wat je denkt dat mogelijk is. En dat is exact wat JJ in dit item gaat doen en waar jij in de comments ook aan kunt meewerken. Laten we dus samen bekijken of we kunnen uitvogelen wat Sony allemaal gaat tonen op de aankomende State of Play.

Als de leaks kloppen gaat PS5 flink uitpakken in augustus

Een State of Play die naar verluidt op donderdag 6 of maandag 10 augustus wordt vertoond. Ook dit is een gerucht, maar JJ vermoedt dat het inderdaad een van deze twee dagen gaat zijn. Sony wil de hype rond Xbox Showcase niet te lang vrij spel geven. Het is tijd voor een tegenactie. Beide ‘leakers’ komen met een fikse lijst. Twee lijsten die volgens JJ beide wat al te optimistisch zijn. Teveel grote games en teveel third party. Maar er zitten ook games tussen waarvan hij vermoedt dat ze inderdaad een rol gaan spelen in de livestream in augustus. Een livestream die Xbox dan snel weer gaat beantwoorden met een eigen event. Althans als we Phil Spencer mogen geloven. En hij zal het toch wel weten, nemen wij aan…

Beestachtige update voor Red Dead Online

Ander nieuws betreft de nieuwe update van Red Dead Online, een opvallend bericht van de makers van Ori and the Will of the Wisps en nieuwe sneakers van Nike die geïnspireerd zijn op videogames. JJ, een notoire Nike drager,  weet echter niet of hij hier nu heel erg blij van moet worden. Wat jullie?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch