Menu Premium
Loading...

GK Journaal over leak PlayStation, Nintendo Pictures & Horizon Remaster

04/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je het niet leuk vindt of niet, het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe editie van het GK Journaal. Zoals altijd krijg je de laatste nieuwtjes over games en de gaming industrie op je al dan niet met 4K uitgeruste beeldscherm gepresenteerd. Met vandaag nieuws over onder andere een lek bij PlayStation die een aantal nieuwe games openbaart, de speelduur van God of War Ragnarök, een mogelijke remaster van Horizon Zero Dawn, een record dat Beyond Good & Evil 2 heeft bereikt en de start van een bedrijf dat films en series gaat maken rondom de brands van Nintendo. Dit en meer ga je allemaal zien en horen tijdens het GK Journaal van dinsdag 4 oktober 2022.

Acht nieuwe games voor de PS5 mogelijk gelekt

Het druppelde de afgelopen dagen bij PlayStation. Althans dat lijkt het op. Online verscheen namelijk het bericht dat er maar liefst acht nieuwe games voor de PS5 naar buiten waren gekomen. Terwijl dat verre van de bedoeling was. Om welke titels ging het? En wat vinden we van het gerucht dat er gewerkt aan een remake/remaster van Horizon Zero Dawn. Een game die pas vijf jaar oud is en onlangs nog een 4K update voor de PS5 kreeg. Is PlayStation van het padje of zien we hier een mastermove?

God of War Ragnarök wordt allesbehalve een klein spelletje

Gelukkig was er niet alleen slecht nieuws te vertellen over PlayStation. naar verluidt zou God of War Ragnarök ruim meer dan één dag kosten om uit te spelen. Om hoeveel tijd het precies gaat enm of dit een goed gegeven is, vertellen we in deze video. Daarin hebben we het ook over een bedenkelijk record voor de game Beyond Good & Evil 2 van Ubisoft en bekijken we de nieuwe plannen van Nintendo als het gaat om het verfilmen van hun bekende franchises. Je ziet en hoort het allemaal in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch