Menu Premium
Loading...

GK Journaal over impact lek GTA VI, Horizon MMO en einde Project Cars

10/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag, de dag na woensdag en de dag voor vrijdag. Een fijne dag om twee redenen. Ten eerste omdat het weekend vrijwel voor de deur staat. Ten tweede omdat je, zoals elke donderdag, kunt genieten van een verse editie van het GK Journaal. Dé rubriek waarin het belangrijkste game gerelateerde nieuws van de laatste dagen wordt doorgenomen. In deze editie hebben we het onder over de nieuwe FIFA games die FIFA gaat maken, het einde van twee, volgens ons, toffe race-franchises en een MMO die in de planning staat voor de Horizon franchise. Dit en meer nieuws kun je zien en horen in het GK Journaal van donderdag 10 november 2022.

Horizon MMO in de maak

PlayStation had het al aangekondigd, ze wilden meer uit hij grote franchises halen. Iets wat we absoluut snappen. Vraag is altijd hoe je dat doet en hoe je de balans behoudt tussen toffe extra content maken voor de fans en het uitmelken van een franchise. In ieder geval gaat er meer komen voor de fans van de Horizon-serie. Wat dat gaat zijn, vertellen we je in deze video. We hebben het ook over de nieuwe FIFA-games die er aan komen. En die zijn niet van EA, want zij zijn gekapt met de licentie. Het betreft games van de organisator van het WK in Quatar. Ze hebben maar liefst vier verschillende games bedacht.

Take Two praat over impact van het GTA VI lek

Eindelijk heeft Take Two, de eigenaar van Rockstar, gepraat over de impact van het GTA VI lek. Hoe hard die klap is aangekomen hoor je in deze editie van het GK Journaal. Ook is er nieuws over het stopzetten van niet een, maar maar liefst twee race franchises door EA. En het zijn niet de minste titels als het aan ons ligt,

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch