Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Halo Infinite, releasedatum Xbox Series X & PES 2021

13/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een GK Journaal zonder JJ.. Dat valt toch bijna niet voor te stellen. Maar JJ zit lekker op een resort te genieten van zijn welverdiende vakantie. Daarom neemt Koos het stokje van hem over om jullie het heetste game nieuws te verkondigen. Hij behandeld onder andere Halo Infinite, de weg richting de Xbox launch en hoe PES 2021 eruit gaat zien.

Halo Infinite heeft het zwaar

Waar de cinematic launch trailer menig fans enthousiast maakte, werd men niet blij van de gameplay trailer. “Het geeft je nauwelijks een next gen gevoel” werd er gezegd. De vraag is nog maar of dit goed komt. En dan brengt het officiële twitter account van Halo een statement naar buiten. Dit statement zou je kunnen opvatten als slecht nieuws. Maar voor de mensen die niet zo laaiend werden van de gameplay is het misschien wel goed nieuws. Zal Halo infinite de enige zijn die het zwaar heeft of zullen er meer aankondigingen komt.

Op je bek gaan in The Warehouse

Tony Hawk Pro skater remastered komt bijna uit en daar zullen velen fans van de franchise blij mee zijn. jaren lang is er vraag geweest naar een nieuw deel maar dit is er tot op heden nog niet gekomen. Wat vreemd is, want skate games waren eigenlijk altijd wel gewild. Tot vorig jaar wisten we nog van niks maar opeens zijn er meerdere skate games bekend gemaakt waarvan deze remaster er een was. Maar vanaf deze week hoeven de die hard fans die de game ge pre-orderd hebben niet langer meer te wachten. Toch is er nog wat verwarring over wanneer je recht heb op deze pre order bonus. Waarom vraag je je af? Nou om daar achter te komen moet je maar gewoon deze video kijken, want Koos is helemaal ready om jullie dat haarfijn uit te leggen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch