Menu Premium

Tony Hawk’s Pro Skater Remaster heeft geen microtransacties

Emiel 18/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een interview met Gamespot heeft Jen Oneal, de baas bij developer Vicarious Visions, bevestigd dat er bij launch geen microtransacties in de Tony Hawk’s Pro Skater Remasters zullen zitten. Bij de launch dus, want vervolgde Jen Oneal, het is best mogelijk dat de microtransacties er na de release alsnog in komen. Ook wordt het bij release niet mogelijk om crossplatform te spelen. Ook dat moet na de release nog in de game geïmplementeerd worden. De game wordt op de PC een Epic store exclusieve en gaat alleen als compleet pakket verkocht worden. Oftewel deel 1 en 2 bij elkaar.

Tony Hawk is weer terug bij de serie

In 2018 melde Tony Hawk dat hij niet meer bij de serie betrokken was. Maar de befaamde skater zei toen ook dat een remaster een van de dingen zou zijn waar hij graag de tijd en moeite in zou willen steken. En inderdaad heeft Activision het voor elkaar gekregen om deze man opnieuw te koppelen aan de serie. En niet alleen Tony. Een groot aantal andere namen uit scéne zijn ook speelbaar in deze remasters. Activision heeft zijn best gedaan om het leeuwendeel van de muziek van de originele games ook opnieuw te licenseren. Helaas is erna zo veel jaar ook het een en ander veranderd in de muziekwereld en lukt het de uitgever niet om alle nummers van de originele soundtrack terug te brengen. Gelukkig is het wel mogelijk om de soundtracks op andere plekken te beluisteren.

Wie Remasterd Tony Hawk’s Pro Skater eigenlijk?

Vicarious Visions is de ontwikkelaar achter deze remasters. Het is een studio de afgelopen jaren zijn strepen al verdiend heeft. Zo waren ze verantwoordelijk voor de remaster van de Crash Bandicoot serie die een paar jaar geleden uitgekomen is. En die maakte een behoorlijk goede indruk. Goede kans dat deze gasten de magie uit de oude serie weer kunnen doen herleven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch