Menu Premium
Loading...

GK journaal over de mogelijk nieuwe naam van FIFA: ‘EA Sports FC’

12/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maandag is voorbij. De dinsdag is begonnen en je weet wat je dan kan verwachten. Het is de video waar je de belangrijkste, meest leuke, bizarre en interessante nieuwtjes van de afgelopen dagen kan vinden. We hebben het natuurlijk over het GK journaal. Vandaag hebben we weer wat nieuwtjes over nieuwe games die uitkomen. Plus wat andere smakelijke geruchten uit de gaming scene. Zo is er nieuws over een drietal wel heel bekende games uit een serie die bijna 20 jaar geleden uitkwamen. We hebben het natuurlijk over de GTA Trilogy. want wanneer komen die games uit dit jaar?

De GTA Trilogy remaster komt eraan

Ken je GTA 3 nog? Het was de eerste 3d game uit de GTA-serie. Het werd uitgebracht 20 jaar geleden. Daarna kwam Vice City en als laatste natuurlijk San Andreas. Dat was samen het begin van de legendarische status die de games van Rockstar in de jaren daarna hebben gekregen. Daarom is GTA 5 nu zo populair. En wat denk je? Ze gaan de trilogie opnieuw uitbrengen. Zelfs op de Switch kun je het gaan spelen. Maar wanneer gaan ze uitkomen? Dat gaan we je vertellen in deze editie van het Gamekings Journaal.

FIFA krijgt mogelijk een naamsverandering

Verder hebben we natuurlijk ook ander nieuws. Na de naamsverandering van Pro Evolution Soccer, lijkt nu ook die andere andere voetbalgame er over om zijn naam te veranderen. We hebben het vanzelfsprekend over FIFA. Maar welke reden ze hebben om dat te doen hoe de franchise dan waarschijnlijk gaat heten? Daarvoor moet je het GK Journaal checken. Verder bespreken we ook de net vrij gegeven story trailer van Call of Duty: Vanguard. Hoe vet is die, waar gaat het verhaal over en grijpt het ons meteen bij de kladden? Dit en meer zie je in het GK Journaal van dinsdag 12 oktober.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch