Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Battlefield 2042, GTA Trilogy & Death Stranding

12/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij. De week gaat beginnen. En je weet natuurlijk wat dat betekend. Het is tijd voor je favoriete rubriek om de week goed mee te starten. Het item/livestream waar we al je vragen gaan beantwoorden. Waar we gezellig in gesprek gaan met elkaar en alle brieven bespreken. Met vragen over je favoriete games, consoles en aanverwante nerd stuff. Zoals over GTA. We hebben het natuurlijk over Brievenmaandag. Met vandaag Jelle en Koos die al je vragen gaan beantwoorden. Zo zijn er vandaag een hoop vragen binnengekomen. Verder zijn er ook nog positieve reacties binnengekomen over onze Far Cry stream van afgelopen donderdag.

Hoe was de Bèta van Battlefield 2042?

Net zoals iedere week hebben we vandaag weer een hoop verschillende brieven. Zo zijn er mensen benieuwd naar de bèta van Battlefield 2042 die nu ten einde is. Hoe was onze ervaring? Was het vet? Verder zijn er ook andere vragen binnengekomen. Zo is er iemand erg benieuwd of er mogelijk een nieuwe podcast kan komen. Maar waar dat over moet gaan? Verder zijn er natuurlijk ook andere vragen. Zo is er nog iemand benieuwd over een andere game waar de bèta speelbaar van was. Het gaat dan natuurlijk over Halo Infinite. Speelt de game beter op de PC of de Xbox Series X?

Remastered versies van games & GTA The Trilogy

Dit is natuurlijk niet alles. Zo zijn er nog vragen over Ride 4 en over nieuwe sneakers. Ook is er nog een echte nerd vraag. Iemand heeft een brief gestuurd om te iets te vragen over Alien vs. Predator. Verder was er ook een vraag binnengekomen over de remastered games van Rockstar. Het gaat natuurlijk om GTA. Diegene komt met een ander idee over remastered games. Of we daar wat in zien? Dit en nog veel meer zie en hoor je in een nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch