Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Black Ops: Cold War, PS5 Pre-orders & Fall Guys

27/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze vette nieuwe aflevering van het GK Journaal verteld Koos jullie over het allernieuwste in gaming. Zo verteld hij jullie over die nieuwste game in de Call Of Duty franchise: Black Ops Cold War, De unieke maar aparte manier om een PS5 te pre-orderen, de meest populaire PS+ game ooi, een oude bekende van de Halo franchise en een nieuwe game van de net opgerichte studie: The Initiative. Maar daar laat Koos het niet bij! Zo verteld hij jullie, als klap op de vuurpijl, ook nog over de Gamescom Showcase

De nieuwe Call of Duty Black Ops Cold War

Vele mensen zaten er al op te wachten. De Nieuw Call Of Duty. En daar komt ie eindelijk dan! Zo keert Call Of Duty terug naar de Black Ops serie met Call Of Duty Black Ops: Cold War! De Black Ops serie is door de jaren heen één van de populairste Call Of Duty series geworden en ze zijn niet van plan om ermee te stoppen. Ben jij ook net zo enthousiast om de game te spelen als onze mannen?

Fall Guys springt naar de top

Iedereen kent het ondertussen al, Fall Guys. Het is een fenomeen geworden in de gaming wereld. zo’n groot fenomeen zelfs dat Fall Guys de meest gedownloade game is in PS+ geschiedenis. Dat is niet zo gek ook als je kijkt naar alle mensen om je heen. Iedereen speelt het! En met een tactische meesterzet is Fall Guys één van de populairste games van het moment geworden. Meteen gratis gaan op PS+ = niet normaal veel spelers. Maar het is mooi om dan te horen dat Devolver Digital hier iets moois mee doet. Maar wat doen zij dan? Dat is natuurlijk een heel goeie vraag!  Maar die ga ik nu niet zo effe voor je beantwoorden, daarvoor moet je dit item bekijken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch