Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Black Ops: Cold War, Red Dead Online & Halo Infinite

28/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe oude rubriek: Het GK Journaal. De reacties op het twee wekelijkse E3-Journaal waren zo goed dat we besloten hebben om door te gaan met deze korte, visuele updates van het grootste, belangrijkste, grappigste en meest weirde nieuws van dat moment. Alleen betreft het nu niet langer ‘E3’ nieuws, maar algemeen nieuws. GK Journaal bestond al eerder maar werd vanwege omstandigheden tijdelijk stopgezet en beleeft nu zijn comeback. Vandaag kun je genieten van het eerste deel. Met nieuws over onder andere Halo Infinite, Call of Duty Black Ops: Cold War en Red Dead Online.

Xbox start charme offensief voor Halo Infinite.

Na de Xbox Games Showcase viel er voor Microsoft een hoop uit te leggen. En het tekent hun openheid dat ze dat ook meteen doen. Waardoor er een hoop nieuwtjes te melden vallen over games als Avowed, Fable en Halo Infinite. JJ heeft ze verzameld en geschift (want er is ook een hoop bullshit verschenen op social media) en stelt ze aan je voor. Ook is er wat nieuws over de nieuwe Call of Duty. Al betreft het vreemd genoeg weer niks officieels. Terwijl Activision in eerdere jaren al lang het nieuwe deel had aangekondigd. Heeft het immense succes van Warzone daar mee te maken?

Eindelijk een grote update voor Red Dead Online

Ook is er, eindelijk, nieuws over Red Dead Online. Daan zijn smeekbede voor een grote update lijkt verhoord. Want op 28 juli zou die er moeten komen. Wat er allemaal in de update zit en welke update GTA Online krijgt, vertelt JJ je in deze video. Mooi nieuws ook voor de fans van Cuphead. Als we de geruchten mogen geloven komt er DLC aan én gaat de kunstige maar o zo moeilijke game ook op de PS4 uitkomen. En dat gaat veel fans erg blij maken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch