Menu Premium

De trailer en het verhaal van God of War Ragnarök

Mitchel Hoes 11/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ragnarök komt er nu echt aan. Na een lange periode van geruchten en een teaser moesten we er lang op wachten. Sony heeft een gameplay trailer laten zien tijdens de Playstation Showcase. In de trailer zien we het verhaal van Kratos en Atreus. Het is enkele jaren na het einde van de laatste game voortzetten. We hebben nog meer details over de aankomende game. Maar wees gewaarschuwd, dit artikel bevat enkele spoilers voor het einde van de laatste game.

Het verhaal van God of War Ragnarök

Uit de eerste trailer voor Ragnarök kunnen we zien dat er een paar jaar zijn verstreken.  Atreus lijkt een stuk ouder te zijn geworden. Het is duidelijk dat de Noorse goden voor Kratos komen. En natuurlijk Freya die nog steeds rouwt om Baldur. Op de achtergrond kan de aanwezigheid van Thor niet worden genegeerd. Mimir keert terug, en op basis van de geluiden ervan bedenkt hij een plan om de gevangengenomen Tyr, de eigen oorlogsgod van de Noorse mythologie, te bevrijden om hem te helpen je terug te dringen tegen de andere goden . Of dat zo eenvoudig zal werken als het klinkt, laten we aan u over.

Nieuwe vaardigheden in de game

Kratos heeft zelf aardig wat nieuwe vaardigheden. Hij heeft een soort grapple hook vaardigheid. Vermoedelijk hoeven we deze keer niet te lang te wachten voordat we de Blades of Chaos in handen krijgen. Er zijn ook duidelijk diverse nieuwe vijanden om tegen te vechten. Er is te zien dat we moeten vechten tegen krokodilachtige Dreki en de terugkeer van centauren. Het ziet ernaar uit dat we niet lang hoeven te wachten. Het is eerder wel uitgesteld, maar het lijkt erop dat het nu echt in 2022 gaat uitkomen. Hopelijk zal het dan niet nog een keer worden uitgesteld. Heb jij zin in God of War Ragnarök? Laat het weten in de comments.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch