Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Ondanks powermoves Xbox blijft PS5 preorders domineren’

08/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

00Naarmate we dichterbij de releasedatum van de twee next gen consoles komen, wordt de onderlinge strijd ook steeds heviger. Met name Xbox roert zich stevig. Met powermoves als de aankoop van Zenimax/Bethesda maar ook door op social media met de regelmaat van de dag goed gevonden sneren naar hun opponent uit te delen. En dat hoort erbij vinden we. Een Console War, en ja die is er, daar hoort spitsvondigheid bij. Daar hoort bij dat je de foutjes van de concurrent uitbaat. De vraag is natuurlijk of dit ook allemaal wat oplevert. Slaat de campagne van Xbox aan? En lopen ze de achterstand die ze aan het begin van Console War hadden, in? JJ heeft nieuwe cijfers en neemt ze met jullie door.

Xbox is lekker bijdehand aan het worden en ‘dist’ teardown video PS5

Een goed voorbeeld van spitsvondig reageren is de comments op social van Xbox op de demontage video van de PS5, die woensdag online ging. Op zich was de niveau leuk, het gaf een hoop nieuwe inzichten en het werd goed bekeken. Alleen zaten er wel wat ‘minpunten’ in die voor Xbox pure inkoppertjes waren op social media. In dit GK Journaal laten we ze zien. En we geven je al op een blaadje, je denkt meteen ‘waarom hebben ze dat zo ontworpen’?

Genshin Impact is een enorme hit die we hier over het hoofd zien

Ook is er het eerste harde nieuws over de gevolgen van de aankoop van Bethesda, kijken we naar een enorme hit in Azië die hier nog niet echt opgepakt wordt en kunnen we even genieten van een mooie vergelijking tussen een PS4-game en de voor de PS5 geoptimaliseerde versie. En gadverdamme, wat ziet dat er eng fijn uit. Al dit nieuws hebben we lekker compact en met beeld en begeleidend commentaar in de editie van GK Journaal van donderdag 8 oktober verwerkt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch