Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nieuwe Star Wars games, Crysis 4 & survival game Blizzard

27/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van het GK Journaal. En vandaag is een hele speciale. Want zoals je ziet zit Koos er vandaag bij. En dat is niet voor niets. Want het gaat vandaag onder andere over Star Wars. Dit is niet het enige wat Koos jullie vandaag gaat brengen aan nieuwtjes. Zo heeft hij het nog over Halo, aankondiging van Crysis 4, Activision Blizzard en nog veel meer. Je ziet het allemaal in een gloednieuwe editie van het GK Journaal van donderdag 27 januari.

Er komen drie nieuwe Star Wars games aan

Afgelopen dinsdag is bekend geworden dat Respawn werkt aan drie nieuwe Star Wars-games. En dat is niet voor niets. Het lijkt te gaan om games uit verschillende genres. Zo krijgen we een nieuw deel van Jedi Fallen Order, een First-person shooter game en een strategy game. En daar hebben we dan natuurlijk veel zin in. Meer details daarover hoor je van Koos. Dit is niet het enige wat we vandaag met jullie gaan bespreken. Want ook deze week is het verder niet stil gebleven. Er valt een hoop te vertellen.

Crytek komt naar buiten met nieuws over Crysis 4

Na de overname van Activision Blizzard is het afwachten tot we aankondigingen krijgen van nieuwe games of updates van oude games. En zo hebben we vandaag goed nieuws voor de overgebleven fans. Want ze hebben een nieuwe game aangekondigd. Het is een Survival game. En het gaat zich niet afspelen in een bekende wereld. Het zal in een volledig nieuwe universum afspelen. Meer details daarover hoor je zo. Tot slot hebben we nog wat nieuwtjes over Halo Infinite en Crysis 4. Dat is namelijk ook aangekondigd. Dit en nog veel meer hoor je allemaal in het GK Journaal. Ram dus maar snel op de play knop en ga er goed voor zitten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch