Menu Premium
Loading...

EvdWL over begin ‘E3’ & kwaliteit PlayStation State of Play

03/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag de afgelopen jaren nu op je beeldscherm. We hebben het natuurlijk over niks anders dan EvdWL. Huey, Jelle & Koos zijn aangeschoven achter de desk en zitten klaar om de afgelopen week samen met jullie door te nemen. We gaan het vandaag hebben vooral hebben over de PlayStation State of Play van donderdagnacht. Want dat was me er een. Wat vonden de drie heren van de trailers die werden getoond? Was dit een mooi begin van de ‘E3’ periode? Kon het qua game content wedijveren met een ouderwetse  E3 presentatie? We gaan in deze EvdWL alle getoonde trailers doornemen en geven natuurlijk passend commentaar. EDn de chat laat zich natuurlijk ook horen.

PlayStation State of Play hakte er goed in

Maar er was deze week meer nieuws. Zoals berichten over een mogelijke Xbox series X PRO en PS5 PRO in 2023,. Over de eerste beelden van Sonic Frontiers en over Obsidian dat misschien twee games gaat laten zien bij de Xbox & Bethesda Game Showcase. Een showcase die je samen met ons op 12 juni bekijken in Blast Galaxy kan bekijken! we hebben nog wat plek dus als je wilt komen (deuren open 17:00 uur), mail dan snel naar redactie@gamekings.tv. Dit en nog veel meer hoor je in de nieuwe editie van EvdWL.

Een hoop laptops in de aanbieding tijdens zomer vakantie deals

De sponsor van EvdWL, MSI bied je ook deze week een hoop fijne vakantie deals. Met korting op maar liefst acht verschillende laptops zoals de Raider GE76 en de Vector GP76. Genoeg keuze voor entertainment op de weg, in de tent, bungalow of camper. Van deze laptops kan je hier de aanbieding vinden.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch