Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Naughty Dog werkt aan standalone multiplayer game

31/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de laatste dag van de maand augustus en het valt dit keer op een dinsdag. Dat betekent dat het tijd is voor een nieuw GK Journaal. Onze JJ is nog steeds lekker aan het genieten van zijn welverdiende vakantie. Waar hij op vakantie is? Dat kon je zien in de Premiumvision van afgelopen zondag. Daarom doet onze Koos of zoals vandaag de enige echte Daan het GK Journaal. Hij speurde alle nieuwsbronnen af en brengt ons vandaag een hoop nieuwtjes. Wat er allemaal te zien is, wat voor nieuwtjes hij ons gaat brengen? Dat zie en hoor je allemaal in het GK Journaal met onder andere nieuws over Naughty Dog, PS5, Games With Gold en meer.

Naughty Dog richt zich op multiplayer

Het is alweer een tijdje geleden dat Naughty dog kwam met een nieuwe game. De ontwikkelaar van The Last of Us en Uncharted is op zoek naar nieuw personeel. De studio is officieel op zoek naar mensen om lid te worden van het multiplayer-team dat werkt aan het eerste zelfstandige multiplayer-project van Naughty Dog. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Naughty Dog vacatures had voor een multiplayer-project. Dit keer praat de ontwikkelaar er echter meer openlijk over, wat dit de eerste officiële bevestiging maakt dat er een standalone multiplayer-game in de maak is.

PlayStation komt met nieuwe versie van de PS5

Onlangs is er stilletjes een nieuw model van de PS5 verschenen. Het heeft een beter WiFi verbinding en het zou een kleinere heatsink hebben. Volgens een video die laatst online kwam waar ze de nieuwe versie uit Japan al hadden, is te zien dat de buiten temperatuur van de PS5 veel hoger blijkt te zijn. Of dat na langere termijn verdere consequenties heeft is dus de vraag. Natuurlijk heeft Daan nog meer nieuwtjes voor je klaar liggen, bekijk dus snel de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch