Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Modern Warfare 2 in oktober & start PlayStation Days of Play

26/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag, Hemelvaartsdag. Nederland heeft vrij. En wij zorgen voor wat extra vermaak door jou een nieuwe editie van het GK Journaal voor te houden. Het tweewekelijkse item dat je op de hoogte brengt van de laatste nieuwtjes binnen de gamesindustrie. Met dit keer een de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 2, het gerucht dat er niet of nauwelijks online third party events komen tijdens de ‘E3’ en de Gollum game komt er aan. Dit en meer zie en hoor je in het GK journaal van donderdag 26 mei 2022.

Modern Warfare 2 beleeft 28 oktober haar première

Activision heeft de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 2 bekend gemaakt. 28 november gaat de dag worden dat je weer alle nieuwe wapens en maps kunt gaan vrij grinden. En gamers eindelijk aan de slag kunnen met een echte nieuwe en hopelijk frisse editie van Warzone.  De developer van dienst is Infinity Ward en zei hebben aangegeven dat dit allemaal echt next level gaat worden. Hebben wij vertrouwen in deze woorden? En hoe zit het met eventuele perks voor Xbox en PC-bezitters nu Activision vrijwel zeker onderdeel is van Microsoft? Check de video en je weet het…  

The Lord of the Rings: Gollum heeft een releasedatum gekregen

Fans van de Lord of the Rings franchise opgelet: The Lord of the Rings: Gollum game heeft ook een releasedatum gekregen. En die melden we in dit GK Journaal. Het betreft een story driven stealth avonture game. Het spel draait om het personage Gollum oftewel Sméagol uit de boeken van J.R.R. Tolkien. De gameplay gaat vooral om stealth draaien. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met Middle-earth Enterprises, dat de rechten van The Lord of the Rings-franchise beheert. Wat denken wij van deze game? Gaat dit een verrassing in het aankomende najaar worden? Zorgt het er voor dat onze zorgen omtrent het aantal echte toffe games in september, oktober en november wat minder worden? Je gaat het allemaal zien en horen in de nieuwe editie van het GK Journaal.  

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch