Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gaat het najaar van 2022 wat releases betreft wel een echt najaar worden?

25/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

2022 bracht ons al een hoop games, waaronder een paar absolute parels ( kuch Elden Ring kuch). En er komen meer games. Het jaar is namelijk nog lang niet voorbij. Zo moet het najaar nog komen. Een periode in het najaar waarin publishers traditiegetrouw altijd een paar van grootste releases dropten. maar is dat dit jaar nog wel het geval? Onlangs vernamen wij van een paar tegenslagen gekregen bij najaar titels waar we op de redactie veel zin in hadden. Denk aan het uitstel van Starfield & The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Twee absolute blockbusters die we het liefst zo snel mogelijk zouden willen spelen. Als die games weg zijn gevallen uit de releaselijst voor het najaar, wat zijn dan de vervangers? Kunnen die deze setbacks opvangen? Of wordt het najaar van 2022 net als dat van 2021 een beetje leeg? Daan, Jelle & JJ gaan het erover hebben in dit nieuwe item. 

Is het slim om uit te stellen?

Het is vervelend om te horen dat een game uitgesteld. Maar dat betekent toch ook iets positiefs? De maker denkt aan zijn doelgroep. Kijk bijvoorbeeld naar de maker van Starfield & Redfall. Zij hebben via een tweet laten weten dat ze hun game hebben uitgesteld naar 2023 zodat de spelers de beste game ervaring gaan krijgen. Heb je liever een game die half af is of toch liever een game, waar je weliswaar twee jaar langer op hebt moeten wachten, maar die wel volledig geoptimaliseerd is? Neemt niet weg dat je in het najaar vette games wilt zien. Zijn die er nog wel?

Lijst van verwachte games voor najaar

Hieronder vind je de lijst van de grote games die voor het najaar waren of zijn gepland. Er zijn natuurlijk wel nog meer games die uitkomen dit jaar, maar we focussen op de grote games. Want dat is waar het najaar immers om draait in de industrie. Blockbusters voor de Sint en de Kerstman.

Starfield (uitgesteld)
Redfall (uitgesteld)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (uitgesteld)
Forspoken (mogelijk uitgesteld)
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (mogelijk uitgesteld vanwege oorlog)
God of War Ragnarok
The Last of Us Remake
Splatoon 3
Gotham Knights
Avatar: Frontiers of Pandora
Bayonetta 3
Call of Duty: Modern Warfare 2
FIFA 22
Hogwarts Legacy
Skull & Bones
Stray 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch