Menu Premium
Loading...

GK Journaal: trailer Starfield & gamers eisen geld Battlefield 2042 terug

08/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een beetje hardcore gamer wil elke dag weten wat er is gebeurd in de gamesindustrie. handig voor hen dus dat er elke dinsdag middag een nieuwe editie van het GK Journaal voor ze klaar staat. Met het belangrijkste en meest opvallende nieuws van de afgelopen dagen. Ook vandaag hebben we een aantal nieuwtjes voor je verzameld. Zo is er een gerucht over een verse trailer van Starfield, willen gamers hun geld terug van de aankoop van Battlefield 2042, is er nieuws over Babylon’s Fall en nog veel meer. Je hoort en ziet het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 8 februari. 

Er komt mogelijk al snel een nieuwe trailer van Starfield

11/11/11.  Komt deze datum misschien bekend bij je voor? Dat zou kunnen als je een Skyrim-fan bent. Want op die dag kwam The Elder Scrolls V Skyrim uit. En laat Starfield nu ook op de 11e van de 11e uitkomen. Logisch dus dat er een sterk gerucht is dat er op 23/02 een nieuwe trailer uitkomt van deze game. Waarom dat logisch is, dat hoor je in deze video. En wat zouden we dan in deze trailer allemaal kunnen gaan zien. Ook daar over weten we het een en ander.

Gamers starten petitie om geld terug te eisen van aankoop Battlefield 2042

Battlefield 2042 was niet echt een succes. En nu seizoen 1 is uitgesteld is de maat voor een steeds groter aantal spelers van Battlefield 2042 vol. Zij eisen door middel van een petitie dat EA terugbetalingen gaat aanbieden. Net zoals dat ook gebeurde bij Cyberpunk 2077 toen die game een rampzalige lanceringsperiode doormaakte. Verder hebben we het over PlatinumGames. Zij gaan een ander soort games maken. Wat voor soort games, dat vertellen we je in deze video. Dit en nog veel meer zie en hoor je in deze editie van het GK Journaal. Ram dus maar snel op de Play knop.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch