Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over het succes achter Steam, Cyberpunk 2077 & Battlefield 2042

30/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor het wekelijkse potje verbaal stoeien met de zakelijke kant van gaming. En dus is het tijd voor een nieuw editie van de Peepshow. Met natuurlijk de vraag of Bobby Kotick nog op zijn plek zit. Daarnaast hebben een flink aantal onderwerpen die vooral draaien om verkoopcijfers en aantallen mensen die iets spelen. Neem bijvoorbeeld Steam. hoe gaan die op dit moment? Hebben zij de wind tegen of de wind mee vanwege Corona en de schaarste aan chips? Zo kijken we ook naar Battlefield 2042, de Xbox Series S en de PS5 op Black Friday en nota bene Cyberpunk 2044. Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van de Peepshow.

Steam heeft een nieuw record verbroken

Zo blijken er steeds meer PC-gamers te zijn. Gamers die vooral gebruik maken van Steam. En dus heeft Steam een nieuw record verbroken. Nog nooit waren er zoveel mensen tegelijk online. En velen speelden daar CS:GO. Maar dat terzijde. We kijken ook nog even terug naar de officiƫle release van Battlefield 2042. De reacties waren niet zo heel positief. Zeker niet op Steam. En kun je dat dan terugzien in de verkoopcijfers. Is EA daar open een eerlijk over of wordt er een rookgordijn op getrokken. Boris en JJ kijken er na en geven hun mening.

De ontwikkelaars achter Cyberpunk 2077 geloven in succes van hun game

Daarnaast hebben we het ook over Cyberpunk 2077. Je weet wel die game die voor geen meter speelde op veel platformen. Er is nieuws over de Poolse game. De president van CD Projekt RED heeft gemeld dat hij gelooft in een goede toekomst voor de game. Heeft hij een punt? Komt zijn mening overeen met die van gamers? We hebben het ook over Black Friday. Hoe werden de PS5 en de Xbox Series S verkocht? Black Friday is toch een beetje een thermometer als het gaat om wat populair is. Dit en nog veel meer ga je zien en horen in de Peepshow van deze week.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch