Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Max Payne Remake, Tomb Raider & Pathfinder

07/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke week staat ook deze donderdag deels in het teken van een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we op de ons zo geheel eigen wijze het nieuws doornemen. En het belooft dit keer een fijne editie te worden, want er zijn maar liefst twee grote games aangekondigd en een grote game stopgezet. Met alle gevolgen van dien. Vandaag gaat het onder andere over de Remake van twee Max Payne-games die er aan komen, het stopzetten van Ghost Recon Breakpoint, een nieuwe Tomb Raider die aan de horizon gloort & en het spektakel dat de Unreal Engine 5 met zich mee brengt. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 6 april 2022.

Remedy werkt aan een Max Payne Remake 

Met de release van GTA V op de next-gen consoles leek het even stil te worden op het gebied van aankondigingen van Rockstar Games. Maar niets bleek minder waar. Er kwam namelijk goed nieuws voor de fans van de Max Payne serie. Er komt een remake aan. Of eigenlijk twee. Want het gaat om Max Payne & Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Hebben we daar zin in? Of is dat een domme vraag? Slecht nieuws is er voor de fans van Ghost Recon Breakpoint. Ubisoft stopt met het ondersteunen van de game. Hoe zit het dan met jouw NFT’s? Dat zie en hoor je zo. 

Nieuwe Tomb Raider maakt gebruik van Unreal Engine 5

Deze week was er weer een presentatie over de Unreal Engine 5 . De enige is nu volledig beschikbaar voor het het maken van nieuwe games. En een groot aantal studio’s gaan er mee aan de slag, Een daarvan is Crystal Dynamics. . Zij zijn begonnen aan een nieuwe deel uit de Tomb Raider-serie. En zij zijn niet de enigen. Tot slot hebben we nieuws over een nieuwe Battle Royale game van Ubisoft. Dit en meer zie en hoor je in dit GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch