Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% special over NFT’s en het kwalijke gebazel van ceo Square Enix

04/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ trappen het nieuwe jaar af met een speciale aflevering. Er staat een gloednieuwe editie van de Peepshow voor je klaar die helemaal draait om één onderwerp. En dat alles omdat de baas van Square Enix, Yosuka Matsuda, een nieuwjaarsboodschap de wereld in slingerde die voor nogal wat licht gefronste wenkbrauwen zorgde. Er lijkt iets te gaan veranderen in de gamesindustrie. We hebben het dan over de NFT’s. Is dit de toekomst van gaming? Wordt dit dé hype van 2022? Hoe veel developers durven zich te wagen aan dit nieuwe fenomeen? En waarom? Gaat dit dé reden zijn om games straks te spelen? Tijd om eens stevig te discussiëren over dit onderwerp. Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van de Peepshow.

Welke ontwikkelaar gaat zijn handen branden aan NFT

Na de blamage van NFT’s in S.T.A.L.K.E.R. 2 waar de ontwikkelaar niet wist hoe snel ze het product weer uit hun game moesten slopen, was het afwachten welke publisher er verder aandacht aan wilde gaan geven. Een publisher die dezelfde boodschap wilde uitdragen als Ubisoft met haar NFT-project genaamd Ubisoft Quartz. De fans waren er niet echt blij mee. Dit keer was het Square Enix die al op de eerste dag van het jaar de al verhitte discussie vol aanzwengelde. En woorden en een stelligheid die niet iedereen beviel.

Gaat dit echt de toekomst zijn

Want wie speelt games nu nog omdat het leuk is? Moet het voortaan om het verdienen van geld gaan? Is het bemachtigen en verhandelen van NFT’s de nieuwe manier om ‘plezier’ te hebben met games? Wordt dit echt ‘The big thing’ in 2022? JJ en Boris zetten alle ontwikkelingen op een rij. Kijken ook of er al geld wordt verdiend aan NFT’s in games en wat de gevolgen kunnen zijn. De hoogste tijd om eens lekker fors te discussiëren in deze Peepshow special over de NFT.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch