Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Logitech komt met nieuwe handheld & FIFA 23 broken?

04/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen en geupload. Een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Iedere week bespreken we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de meest pregnante geruchten van de afgelopen dagen. Met vandaag een keertje geen nieuws over GTA VI. En dat is ook wel eens verfrissend voor de verandering. Er is namelijk meer dan alleen deze franchise van Rockstar. Veel meer. Zo heeft FIFA 23 mogelijk een probleem en gaan Logitech en Tencent Games een nieuwe handheld op de markt brengen. Wat wordt het en hoe werkt het. Moeten Nintendo en Valve zich al zorgen gaan maken. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van 4 augustus 2022.

Logitech en Tencent Games gaan handheld markt op

Een tijd lang waren handhelds een beetje uit de gratie. Mobiele telefoons bleken een te grote concurrent. Daar is met de komst van de Switch verandering in gekomen.Echt volle bak gamen op een telefoon bleek toch niet echt je-van-het. En de Switch kon je ook nog eens op je TV aansluiten. Eerder dit jaar kwam daar de Steam Deck van Valve bij. En nu dus de nieuwe handheld van Logitech en Tencent Games. Hoe schatten we de kansen in van dit stuk hardware? En weten we al iets over wat er aan boord zit?

Is de engine van FIFA 23 stuk?

Maar er is meer nieuws. Zo lijkt FIFA 23 ‘broken’. Althans dat menen een aantal FIFA-pro’s die vaak contact hebben met het ontwikkelingsteam van EA. Wat is er aan de hand? En hoe kan EA dit ‘probleem’ gaan oplossen? Ook nieuws over een spin off van World of Warcraft. Die is er namelijk niet meer. Wat is er aan de hand? En krijgen we dit jaar nog een nieuwe versie van de Switch of moeten we het met de ‘oude’ versie doen? Je ziet en hoort het allemaal in deze verse editie van het GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch