Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Liegt’ Sony nu gewoon over PS5-exclusive Final Fantasy XVI?

17/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We leven momenteel in een post PS5 en Series X prijs en datum reveal-tijd, maar buiten dat om is er natuurlijk nog veel meer gebeurd! En zoals altijd gaat JJ met jullie het hardste nieuws doornemen in deze nieuw editie van het GK Journaal. Met onder andere nieuws over een nieuwe Assassin’s Creed en Splinter Cell game. Alleen dan net even iets anders dan je zou verwachten…

Is Final Fantasy XVI nu console exclusief of tijdelijk exclusief…

JJ had het zich nog zo voorgenomen. Hij wilde een GK Journaal maken zonder PS5-nieuws. Want daarvoor kun je de video met de nabeschouwing van de PlayStation Showcase bekijken. Totdat wij hier net na het opnemen van het Showcase item een nieuwtje over Final Fantasy XVI op het internet tegen kwamen. Of beter gezegd een aanpassing. Er zit namelijk een klein, maar niet geheel onbelangrijk verschil in de trailer die gisteren tijdens de Playstation Showcase getoond werd en de trailer die ondertussen online staat op het officiële Playstation account. En dat kleine verschil zou zomaar wel eens een grote impact kunnen hebben.

Een eiland vol met cheaters

Wie wil dat nou niet? Cheaters aanpakken. Die eikels weten altijd wel een manier in een online multiplayer game te vinden om de boel te flessen. Aimbots, X-ray Vision, Floating of snel rennen. Het komt allemaal langs. De meeste game developers, als ze al iets zouden doen, delen een slappe tijdelijk ban uit. Schrikt niemand van. Developer Mediatonic en uitgever Devolver Digital denken daar anders over. Zij hebben namelijk een manier gevonden om alle hackers in de game Fall Guys aan te pakken. Het is niet eens zo een hele vervelende manier. De hackers kunnen namelijk nog steeds het spel spelen. Maar, wel op een manier dat ze de eerlijke spelers niet  langer tot last zijn. Check het GK Journaal om te weten wat Mediatonic precies gedaan heeft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch