Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Laadtijden GTA Online ‘gefixed’ & gelekte trailer Elden Ring

02/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Daan zitten klaar voor een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Want alhoewel de week pas net is begonnen, hebben we nu toch al weer best groots nieuws bij elkaar weten te vinden. En dat verdient natuurlijk om besproken te worden. Zo gaat onze presentatie duo het hebben over Need for Speed, de gelekte Elder Ring trailer, Horizon Forbidden West, Bungiecon en de laadtijden van GTA Online. Dat zijn eigenlijk allemaal wel behoorlijk grote namen.

De Elden Ring trailer: echt of nep?

Het ligt is al een poosje stil rond de aankomende game van FromSoftware: Elden Ring. Iedere keer wanneer je denkt dat er groot substantieel nieuws rondom de game uit zou komen, raakte teleurgesteld omdat er niks kwam ander dan ‘we zijn er mee bezig’. Maar het heeft er nu alle schijn van dat deze stilte binnenkort wordt doorbroken. Er is namelijk een trailer op het internet gelekt en dat zou moeten gaan om FromSoftware’s nieuwste game. Een game waarin zij samenwerken met A Song of Ice and Fire schrijver: George R.R. Martin. Maar is de uitgelekte trailer ook daadwerkelijk Elden Ring? Of kunnen we hier spreken over een goeie fake?

Laadtijden GTA Online & nieuwe Battlefield komt er (langzaam) aan

Een lange tijd kregen wij om de twee jaar een nieuwe Need for Speed game voor de kiezen. Zo ontvingen we in 2013: Rivals, in 2015: Need for Speed, in 2017: Payback en in 2019 Heat. Maar dit gebruik lijkt nu doorbroken te gaan worden. Criterion, developer van games als Most Wanted, Rivals en co-developer van games als Star Wars Battlefront II, zijn door EA namelijk van de nieuwe Need for Speed afgehaald en tijdelijk op de productie van de nieuwe Battlefield game gezet. Hoewel dit jammer kan zijn voor de Need for Speed fans onder ons, komt er met de aankoop van Codemasters geheid genoeg ander EA race games uit om deze leegte te vullen. Maar waarom heeft EA opeens deze move gemaakt. Daan en JJ leggen het uit in het GK Journaal van dinsdag 2 maart.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch