Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PS5 van slechts 900.000 dollar gaat in de verkoop

29/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar dagen te gaan en dan zitten we officieel in 2021. Maar zelfs aan het einde van dit jaar gebeurd er nog genoeg om over te praten tijdens het GK Journaal. Zo gaat JJ het hebben over Kena: Bridge of Spirits, The Elder Scrolls, Respawn Entertainment, een PS5 van een slordige 9 ton en meer in het GK Journaal van donderdag 29 december.

Een nieuwe blik op Kena: Bridge of Spirits

Wij kregen tijdens de onthulling stream van de PS5 voor het eerst de mogelijkheid om een blik te werpen op Kena: Bridge of Spirits. Een pareltje op het eerste gezicht. De game, die oorspronkelijk uit zou komen in 2020, werd onlangs helaas uitgesteld naar begin 2021. Om die pijn enigszins te verzachten heeft Ember Labs, de developer van Kena, een aantal nieuwe screenshots uitgebracht. Hoewel de nieuwste screenshots niet al te veel nieuws laten zien, toont het opnieuw de beelden waarop wij maanden geleden verliefd werden op deze game. We zijn dus helemaal klaar voor de aankondiging van een nieuwe releasedatum.

Jij krijgt een serie, en jij krijg een serie, iedereen krijgt een serie

Onlangs rapporteerde JJ nog over de hoeveelheid aan gameverfilmingen waar Sony momenteel mee bezig is. Zo werd er bijvoorbeeld bekend gemaakt dat er een Netflix serie van Assassin’s Creed onze richting op komt. Vanaf vandaag kunnen we (misschien) nog een game verfilming aan dit lijstje toevoegen. Er gaat namelijk het gerucht dat er een The Elder Scrolls serie in de maak is. De serie zou moeten verschijnen op Netflix. JJ vertelt in dit GK Journaal waarom Netflix ge├»nteresseerd zou zijn in het maken van een The Elder Scrolls serie. Maar natuurlijk houdt JJ het daar niet bij, zo heeft hij nog genoeg andere onderwerpen te bespreken in het GK Journaal van Dinsdag 29 december. Wat dacht je van die PS5 van 9 ton. En dan hebben we het niet over het gewicht…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch