Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Magazine vergelijkt Cyberpunk 2077 met Adolf Hitler

24/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet eens een hele dag na onze 11 uur durende Fuck 2020 stream, zetten we gewoon een nieuwe editie van GK Journaal online. JJ heeft een paar uur geslapen en gaat er voor. Het is immers donderdag en dat betekent dat er een tweede GK Journaal van de week moet komen. In de avond een man, in de ochtend een man. En in deze editie heeft JJ het onder andere over de vergelijking tussen Cyberpunk 2077 en Adolf Hitler, Sony en de game verfilmingen, het perfectionisme bij Gran Turismo 7 en nog veel meer.

CD Projekt Red patcht zich suf aan Cyberpunk 2077

Dat de launch van Cyberpunk 2077 stroef was, is een behoorlijke understatement. De release leidde tot veel kritiek op CDPR zelf, de game werd verwijderd van de PlayStation Store en als klap op de vuurpijl dreigt er mogelijk een rechtszaak. Er is dus meer drama om de game en de developer heen dan wij allemaal hadden verwacht. Maar je kunt altijd nog een stap verder gaan. Overigens zijn de developers van CDPR druk bezig met het patchen van Cyberpunk 2077. Na de 1.02 en de 1.04 update zijn we aangekomen bij update nummertje 1.06. Wat aangeeft dat de developers die jarenlang aan de game hebben gewerkt en de laatste paar weken hard hebben moeten crunchen, absoluut om hun game geven. Hoe zou de game draaien na de 1.06 update?

Sony gaat even helemaal los in 2021

Gameverfilmingen zijn niet altijd goed. Sterker nog, merendeels zijn ze eigenlijk gewoon slecht. Maar de laatste paar jaar gaat het de iets betere kant op. Denk aan The Witcher op Netflix. En dat ziet Sony als een kans om zelf nu ook hun game franchises te gaan verfilmen. We weten al dat er een film van Uncharted aankomt, maar Sony zegt bezig te zijn met meer gameverfilmingen. Hoeveel, dat gaat JJ je vertellen. Weet Sony met Uncharted, en de nog niet officieel bekende films en series, de stijgende lijn aan kwalitatief goeie game verfilmingen voort te zetten? Je hoort het in het GK Journaal van donderdag 24 december.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch