Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Keert volgende Assassin’s Creed terug naar Kruistochten?’

06/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De festiviteiten van Bevrijdingsdag zitten er op. Of beter gezegd, het gebrek aan festiviteiten weliswaar. Gelukkig voor ons zit het gaming nieuws op Bevrijdingsdag niet stil. Dus kan JJ flink uitpakken met allemaal nieuwe feitjes, geruchten en leaks in deze nieuwe editie van het GK Journaal. Voor deze episode heeft JJ hard nieuws omtrent de nieuwe Call of Duty die, als we Activision mogen geloven, gewoon in 2021 uitkomt. Daarnaast gaat Assassin’s Creed misschien wel compleet vernieuwen en een ander verhaal maken en verkoopt de Switch als een malle.

GK Journaal: Gaat Assassin’s Creed op de schop?

Het gonst rondom Assassin’s Creed. Eerder is bekendgemaakt dat er géén nieuwe game komt in 2021 en dat de hoofdschrijver van de serie graag naar Brazilië wil af reizen. Gisteren verscheen een ander gerucht. Menb zou bij Ubisoft Sofia werken aan een (mogelijk AC) project met een nieuwe open wereld a la Uncharted, levels en meerdere verhaallijnen die door elkaar heen lopen. Plus dus een terugkeer naar de tijd van de Kruistochten. Allemaal spannende shit dus, waar JJ je in dit nieuwe GK Journaal over o.a. Assassin’s Creed alles gaat vertellen.

De 2021 Call of Duty

De nieuwe next gen Call of Duty komt ‘gewoon’ in 2021 uit. Alle geruchten over het uitstel van de nieuwe Call of Duty kunnen dus regelrecht de prullenbak in. Sledgehammer gaat de game voor haar rekening nemen en het wordt – als we Activision mogen geloven – een echte next gen ervaring. Veel meer details over de nieuwe game hebben we verder niet, maar JJ gaat je toch het een en het ander over deze nieuwe telg vertellen. Daarnaast gaat de Nintendo Switch gestaag richting de 100 miljoen exemplaren, wil Phil Spencer Xcloud naar alle consoles brengen en is The Coalition erg druk met Halo Infinite én iets nieuws. Maar wat dan? Dat vertelt JJ je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch