Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Je kunt vanaf vandaag fast travellen in Call of Duty Warzone

29/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit klaar om het laatste en vooral belangrijkste nieuws in de gamesindustrie met jullie te bespreken. Oftewel, er staat weer nieuwe GK Journaal online. Met in deze editie: nieuws over Call of Duty Warzone Season 6, Yakuza Like a Dragon, Super Mario 3D-Allstars en de Mass Effect Trilogy! Pak even iets om te smullen en ga vervolgens lekker zitten. Het is tijd voor het GK Journaal!

Wanneer komt de Mass Effect Trilogy naar de huidige consoles?

De Mass Effect games waren een paar van de best ontvangende spellen van de vorige console generatie. Bioware deed een poging met Mass Effect Andromeda om de serie voort te zetten op de nieuwere generatie consoles, maar dit ging ze helaas minder goed af dan dat de fans hadden gehoopt. Gelukkig ziet het er naar uit dat Bioware een nieuwe poging doet om de franchise terug te brengen uit zijn kille winterslaap. Zo doet al geruime tijd het gerucht dat de complete Mass Effect Trilogy naar de huidige consoles gebracht gaat worden. En die geruchten zijn sinds vandaag weer een stukje sterker geworden. De Mass Effect Trilogy is namelijk op een Finse website verschenen, compleet met een releasedate van 30 oktober. Hoe waarschijnlijk is dit? JJ vertelt het je.

Call of Duty heeft het druk

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Call of Duty gaat momenteel best lekker. Black Ops: Cold War staat op het punt om uit te komen en Warzone draait al tijden extreem goed. Het is dus niet gek dat Call of Duty zijn goeie streak probeert voort te zetten. En dat doen ze wat Warzone betreft met een nieuw seizoen, namelijk Seizoen 6. JJ vertelt je wat er allemaal nieuws is. En er keert iets leuks terug in Call of Duty Black Ops: Cold War. Aan JJ om te vertellen wat dat precies gaat zijn…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch