Menu Premium
Loading...

Mass Effect Andromeda Review

30/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vijf jaar na dato komt Bioware met een nieuw deel in de Mass Effect serie. David, Jelle en Skate bespreken de game dan ook uitvoerig (bijna een uur lang) in de Mass Effect Andromeda review!

Mass Effect is één van de favoriete game series van Jelle en Skate. Beide heren konden dan ook niet wachten om met de game aan de slag te gaan. David is echter nog een rookie en heeft nog nooit een Mass Effect game gespeeld. David heeft echter wel een schat aan ervaring met RPG en Bioware games. Zo heeft hij alle Dragon Ages grijs gespeeld en is hij ook bekend Knights of the Old Republic.

In Andromeda speel je dit keer niet met de inmiddels bekende commander Shepard, maar ga je het avontuur aan als de Pathfinder Ryder. Ryder is opgezadeld met de missie om een nieuwe basis te vinden binnen het Andromeda universum voor zowel de mensheid als de bevriende aliens.

Beschadigde reputatie Bioware

Al voordat de game in de winkel lag kreeg ie behoorlijk wat kritiek te verduren.  De game werkt beschimpt om zijn komische gezichtsanimaties, vreemde schrijfwerk en talloze bugs en glitches. Maar is het allemaal kommer en kwel? Het is namelijk tevens de meest uitgebreide Mass Effect to date. Volgens de heren zitten er dan ook meer dan genoeg mooie elementen in de game die de tekortkomingen meer dan draaglijk maken.

Jelle liet al eerder deze week zijn licht schijnen op de nieuwe Mass Effect waar hij, samen met de magnetron, de eerste uurtjes in de game besprak. Toen wist Jelle als grote Mass Effect fan nog goed te leven met de tekortkomingen die hij was tegengekomen.

Mass Effect Andromeda is vanaf 21 maart verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Twijfel jij nog om de game in huis te halen? Bekijk dan nu de Mass Effect Andromeda review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch